En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile mehabetli binalarda olması kişilerin kişi kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı alelumum 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu dâhilin, olanaklı olan en gücük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini temin etmek için önlem kızılınmaktadır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda yapıdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve anatomi hayatını başlıca vadi, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Özellikle duyar ve muteber materyallerin olduğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Adida en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası Yangın Merdiveni Kapısı akredite bünyelar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Tasar başkaca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken tekâsüf noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıhun dumanın ve mualla ısının dünyaarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page